Завідуюча відділенням Ужгородського університету попалася на хабарі в 450 доларів

Завідуюча відділенням Ужгородського університету попалася на хабарі в 450 доларів

12.10.14 13:49 0 690
Ці гроші пані завідуюча вимагала від майбутнього аспіранта за сприяння в здачі іспитів для вступу.

Чергового грошолюбивого посадовця викрили цими днями закарпатські правоохоронці. Сума неправомірної вигоди складає 450 доларів США.

В поле зору оперативників облуправління по боротьбі з організованою злочинністю потрапила завідуюча одним із відділень Ужгородського національного університету. Міліціонерам стало відомо, що цей керівник вимагає хабар від кандидата на вступ за сприяння у вступі в аспірантуру.

Перші дві частини обумовленого хабара в сумі 200 доларів і 1400 гривень грошолюбива чиновниця отримала, а от на завершальній стадії таки попалася...

Днями її було затримано працівниками УБОЗу в службовому кабінеті під час отримання хабара в сумі 2100 гривень (решта з обумовленої суми в 450 доларів).

Гроші вилучено, фігурантці справи слідчим оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ст.368 ч.3 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди в особливо великому розмірі службовою особою).

Розслідування у справі триває. Тепер правоохоронці з′ясовують, чи був це єдиний епізод хабарництва у діяльності вищезгаданої пані, чи були й аналогічні.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Патрульні міліціонери ...

КОМЕНТАРІ