Тернопільські міліціонери, які охороняють стратегічні об'єкти в Ізюмі, вдячні волонтерам за допомогу

Тернопільські міліціонери, які охороняють стратегічні об'єкти в Ізюмі, вдячні волонтерам за допомогу

12.10.14 12:41 0 651
«Ми за мир! Героям слава!», - листівки та плакати такого змісту, розміщені на базі у місті Ізюм, Харківської області, де дислокуються правоохоронці з Тернопільщини. Усі роботи виготовлені дитячими руками. Це справжні обереги для міліціонерів. Вони заспокоюють і вселяють надію у краще майбутнє.

Основне завдання тернопільських правоохоронців, які несуть службу в Ізюмі – охорона телевізійної вишки. Бійці на умови не скаржаться.

- Забезпечені повністю засобами безпеки – є у нас бронежилети, шоломи, спальні мішки. Нічого не бракує, - стверджує старший інспектор охорони громадського порядку Гусятинського райвідділу міліції Володимир Романський.

Не нарікають хлопці і на харчування. За словами Володимира, волонтери, які щотижня проїжджають через Ізюм, привозять їм необхідні продукти харчування. Тому на складі завжди є консерви, салати, сало, смалець, макарони та різноманітні крупи.

Готують усе на вогнищі біля бази. Розпалюють дровами. Знімальній групі сектору зв'язків з громадськістю вдалося оцінити меню в зоні АТО. Їх пригостили ухою. Хлопці кажуть, що вдома рибна юшка виходить не така смачна.

За словами Володимира Романського, якщо з продуктами проблем немає, то теплий одяг бійцям вкрай необхідний.

- хлопці дуже потребують теплих речей, термобілизни і зимового взуття. Були б вдячні безмежно за теплі палатки та відповідний одяг для несення служби на вулиці.

Степан – волонтер з Тернополя. Він привіз речі для бійців. Його маршрут – Попасна та Лисичанськ. Чоловік каже, що найбільше бійцям допомагають прості люди. Вони приносять як їжу, так і теплі речі по мірі можливості. Не стоїть осторонь і церква. Прихожани здають гроші і закупляють необхідне.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відбувся чин ...
Наступна новина: 24 жовтня у Києві на ...

КОМЕНТАРІ