Рятувальники надали допомогу 45 вимушеним переселенцям зі Сходу України в організації їх переїзду до рідного краю

Рятувальники надали допомогу 45 вимушеним переселенцям зі Сходу України в організації їх переїзду до рідного краю

12.10.14 14:37 0 656
10 жовтня працівники Управління ДСНС Житомирщини надали допомогу 45 вимушеним переселенцям в організації їх переїзду до рідного краю. Всі вони зі Сходу нашої країни, а саме з Донецької та Луганської областей. Коли у даних регіонах розпочалися антитерористичні операції останнім довелося покинути свої помешкання.

На допомогу нашим співвітчизникам відгукнулася Житомирщина, яка зустріли їх та поселили до санаторію «Тетерів», що розташований у Коростишівському районі. Понад чотири місяці проживали тут ці люди поки не дізналися, що вдома вже майже все спокійно.

Керівництвом Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Житомирської облдержадміністрації було вирішено питання щодо надання двох пасажирських автобусів, для перевезення вимушених переселенців до залізничного вокзалу міста Києва. Працівники ДСНС, у свою чергу, допомогли їх завантажити багаж та побажали щасливої дороги. Люди плакали та дякували рятувальникам і керівництву санаторії за надану допомогу та теплий і райдужний прийом. Автобуси доставили вимушених переселенців до столиці України, а вже звідти, потягами, всі вони попрямували на Батьківщину.

На даний час у санаторії «Тетерів» залишилося ще 303 людини.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ