В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації 

В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації 

13.10.14 16:49 0 868
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика (у режимі відеоселектору) з керівниками окремих територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. У відеоселекторній нараді брали участь міський голова Микола Романюк, його перший заступник Святослав Кравчук, заступник Лариса Соколовська , заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич.

Володимир Гунчик зробив аналіз основних заходів, які відбулися минулого тижня. Поінформував про робочу поїздку до Кабінету Міністрів України з питань фінансування Нововолинської шахти №10 та поїздку до Ковеля, де провів особистий прийом громадян, відвідав ОВК №21та Центр надання адміністративних послуг.

На нараді обговорили питання роботи в осінньо-зимовий період, зокрема, наявності соляно-щебеневої суміші для посипання доріг, забезпечення дровами сімей учасників АТО. Аналізували готовність окружних виборчих комісій до позачергових виборів до Верховної Ради України, це питання винесено і на обласну селекторну нараду, яка відбудеться цього тижня. На нараді розглянули ряд інших питань, які стосуються життєдіяльності області, та ознайомилися з планом роботи на наступний тиждень.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ