В Луцьку розповіли як з любов’ю та повагою визначати дитині кордони

В Луцьку розповіли як з любов’ю та повагою визначати дитині кордони

13.10.14 16:28 0 725
З метою попередження фізичного насильства над дітьми та популяризації відповідального батьківства і ненасильницьких методів виховання Український фонд «Благополуччя дітей» протягом березня – листопада 2014 року проводить кампанію «Зла традиція».

Проект «Зла традиція» впроваджується Українським фондом «Благополуччя дітей» у партнерстві з Nobody's Children Fundacion (Польща) та фінансується в рамках Програми Посольсько-Американського Фонду Свободи «Перетворення».

24-25 березня 2014 р. фонд проводив тренінг за участю польського експерта організації Fundacja Dzieci Niczyje для фахівців, які працюють з батьками з питань попередження насильства над дітьми.

У рамках кампанії 30 вересня та 7 жовтня на базі ДНЗ № 22 методистом Центру ППСР управління освіти Лідією Курило та старшим викладачем Луцького інституту розвитку людини університету Україна Оксаною Закусило проведено тренінг «Без ляпасу: як з любов'ю та повагою визначати дитині кордони» для практичних психологів ДНЗ. Навчання пройшли 40 фахівців, які в подальшому будуть працювати з батьками та педагогами з питань попередження насильства над дітьми. Практичним психологам роздано методичні матеріали, брошури, плакати, які допоможуть підготувати та провести просвітницькі семінари та тренінгові заняття.

Фахівці часто працюють з наслідками, проте важливо запобігати проблемам. Тому практичні психологи матимуть змогу допомогти батькам оволодіти знаннями про те, що сприяє правильному та здоровому розвитку дитини, як можна навчитись контролювати свої емоції у складних ситуаціях. Програма має успішний досвід упровадження її в Польщі та покликана допомогти батькам виховувати своїх дітей без використання насильства.

Управління освіти Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ДТП НА ВОЛИНІ: ДВОЄ ОСІБ ...

КОМЕНТАРІ