На Львівщині правоохоронці та представники міської ради обговорили проблеми стихійної торгівлі

На Львівщині правоохоронці та представники міської ради обговорили проблеми стихійної торгівлі

13.10.14 16:59 0 704
У Червонограді в приміщенні міської ради відбулась нарада за участю міського голови, працівників міліції та представників інших служб.

З метою припинення торгівлі у не відведених та не обладнаних місцях у Червонограді, в приміщенні міської ради відбулась нарада, у якій взяли участь міський голова Ігор Чудійович, начальник сектору дільничних інспекторів Червоноградського міського відділу міліції капітан міліції Юрій Дмитрів, а також керівники Державної податкової інспекції міста Червоноград, Держепідемслужби, управління ветеринарної медицини, директор Червоноградського міського ринку та керівник приватного підприємства «Аутпост-СК» на якому створено громадське формування по охороні громадського порядку.

Міський голова Ігор Чудійович зазначив, що вулична торгівля в м.Червонограді, а саме – навколо території Червоноградського міського ринку, здійснюється всупереч діючому законодавству, з порушенням санітарних та протипожежних норм. І це не враховуючи те, що мешканці прилеглих будинків постійно скаржаться на шум та незручності, пов'язані з рухом транспорту та організацією торгівлі на відповідній території. Тому працівникам Червоноградської міської ради, ринку та правоохоронцям

необхідно посилити контроль у місцях можливої стихійної торгівлі.

«Щоденно працівники міліції спільно з працівниками Червоноградської міської ради проводять рейди по ліквідації стихійної торгівлі. Так, співробітники міськвідділу з початку року склали понад 20 адміністративних протоколів за порушення вимог ст. 160 КУпАП, один правопорушник двічі притягався до адміністративної відповідальності. Окрім того з громадянами проводились роз'яснювальні бесіди про недопустимість торгівлі в невстановлених місцях. У подальшому також до таких заходів залучатимуться члени громадського формування ПП «Аутпост-СК», - розповів Юрій Дмитрів.

На завершення робочої наради міський голова дав доручення відповідним управлінням та службам до наступної зустрічі підготувати свої пропозиції та зауваження, щоб у мінімальні терміни вирішити проблемні питання щодо стихійної торгівлі у місті Червонограді.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Оксани Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку відбулася ...
Наступна новина: Тернопілля: в с.Плотича ...

КОМЕНТАРІ