В Закарпатській області правоохоронці Берегівщини знешкодили велику плантацію конопель

В Закарпатській області правоохоронці Берегівщини знешкодили велику плантацію конопель

13.10.14 17:31 0 628
Днями оперативники карного розшуку Берегівщини в селі Кідьош виявили та ліквідували незаконний посів конопель.

Понад 400 корнестебел конопель висотою від двох і більше метрів росли посеред села, наче підтверджуючи вислів «хочеш сховати річ, щоб її ніхто не знайшов, сховай на видному місці»…

Коноплі були ретельно сховані від людського ока за щільними дерев'яними стінами фермерської будівлі, яка належить одному з мешканців вказаного села. Рослини прополоті, підв'язані сітками та мотузками, грунт удобрений - все свідчило про дбайливий та систематичний догляд за посівами.

Вчасним реагуванням розшуківцям вдалося запобігти незаконному збуту на чорний ринок наркотичних засобів вартістю кілька сотень тисяч гривень.

Триває слідство. Після встановлення всіх обставин злочину винні особи опиняться на лаві підсудних.

Як повідомив начальник Берегівського райвідділу міліції Микола Куриця, 5 фактів виявлення наркотичних засобів - такий результат тижневої роботи берегівських правоохоронців, направленої на виявлення, попередження та розповсюдження на території району наркотичного зілля.

Міліцейський очільник району запевнив, що рейди по виявленню наркотичних та психотропних засобів, а також осіб, які займаються їх зберіганням та збутом, проводитимуться і надалі.

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ