Хмельниччина готова до позачергових парламентських виборів

Хмельниччина готова до позачергових парламентських виборів

14.10.14 11:11 0 639
10 жовтня відбулася селекторна нарада під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Олександра Симчишина з головами райдержадміністрацій та міськими головами щодо підготовки до проведення позачергових парламентських виборів до Верховної Ради України.

В ході наради обговорено рівень організаційної готовності районів до проведення виборчої кампанії.

Олександр Сергійович Симчишин поставив перед очільниками районів основні завдання для виконання: забезпечення чесних і прозорих виборів, рівних можливостей для кандидатів в народні депутати, рівних прав для виборців, чітка взаємодія із окружними виборчими комісіями, дотримання правопорядку, гарантування безпеки виборцям і членам дільничих виборчих комісій.

Уповноважені представники від УМВС України, СБУ, прокуратури, ПАТ «Хмельницькобленерго», ПАТ «Укртелеком» та райдержадміністрацій прозвітували перед керівником області про стан готовності районів до виборчої кампанії.

«Хмельниччина готова до виборів, вживаються всі можливі заходи для проведення виборів у штатному режимі, в межах чинного законодавства», - підвів підсумки перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ