На Хмельниччині рятувальники удосконалюють професійну майстерність та навчають дітей правилам безпеки

На Хмельниччині рятувальники удосконалюють професійну майстерність та навчають дітей правилам безпеки

14.10.14 14:39 0 663
Днями працівники 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Хмельницький взяли участь у пожежно-тактичних навчаннях, на базі загальноосвітньої Санаторної школи-інтернат №2 у обласному центрі. Під час навчань рятувальники відпрацьовували дії підрозділу щодо гасіння умовної пожежі. За дійством пильно спостерігали вихованці навчального закладу.

Відразу після навчань вогнеборці поспілкувалися з дітьми, які навчаються в школі-інтернат та показали їм пожежну техніку, аварійно-рятувальне обладнання та захисний одяг, який вони використовують під час гасіння пожеж та інших надзвичайних ситуацій.

Учні мали змогу продемонструвати свої здібності у рятувальній справі, а дехто з них навіть вирішив у майбутньому пов’язати своє життя з такою необхідною для нашого суспільства роботою – рятувати людські життя.

Співробітники ДСНС продовжили своє спілкування з дітьми в актовому залі школи де в доступній формі довели їм основні вимоги правил безпеки життєдіяльності. Під час заходу вихованці навчального закладу засвоїли правила пожежної безпеки в будинках, вивчили правила поводження з вогнем, електро - та газовими приладами. Ознайомилися з правилами безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів, під час подорожей до лісу, тощо.

На закінчення рятувальники та діти підбили підсумки зустрічі де було наголошено на тому, що всі без винятку повинні вміти запобігати виникненню надзвичайних ситуацій, рятувати тих, хто опинився в небезпечних ситуаціях, а також вміти надати першу медичну допомогу потерпілим.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Переселенці зі сходу ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ