І знову в АТО: хмельницькі ДАІшники поїхали на Схід

І знову в АТО: хмельницькі ДАІшники поїхали на Схід

14.10.14 11:29 0 625
15 інспекторів у складі 5 екіпажів управління ДАІ у Хмельницькій області відправилися у зону АТО. Це вже четверта ротація працівників ДАІ з початку проведення антитерористичної операції.

— У п'яти службових автомобілях по три чоловіки. Задачі, які ми будемо виконувати, поставлять уже на місці. Це може бути охорона громадського порядку та об'єктів, а також супровід. Усі 15 чоловіків — добровольці з рядів Державтоінспекції. У першу чергу намагаємося брати тих, хто, так би мовити, знає як тримати в руках автомат, — розповідає старший групи, старший інспектор відділу кадрового забезпечення управління ДАІ, майор Юрій Шпак.

Правоохоронців готували до роботи у зоні проведення антитерористичної операції, проводили з ними як теоретичні, так і практичні заняття.

—Там я ще не був, але досвід бойових дій є – служив в Афганістані. Решта хлопців пройшли службу в Збройних Силах України, — додає Юрій Шпак.

Попередня група інспекторів Державтоінспекції, яка повернулася із зони АТО, отримала тиждень відпочинку, проте вже цього понеділка приступила до виконання своїх обов'язків за основним місцем роботи.

— Керівники антитерористичної операції приймають рішення, скільки екіпажів та інспекторів Державтоінспекції необхідно для виконання тих чи інших завдань на Сході. Хлопці супроводжують військову техніку, біженців, приймають участь в охороні громадського порядку та несуть службу на блокпостах. Там вони живуть в нормальних умовах у гуртожитку одного із навчальних закладів, — запевнив тимчасово виконуючий обов'язки начальника обласного управління Державтоінспекції Дмитро Кийов.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ