Львівські пластуни на Покрову організують квест до річниці УПА

Львівські пластуни на Покрову організують квест до річниці УПА

14.10.14 09:28 0 619
14 жовтня пластуни Львова організовують святкування дня Покрови Пресвятої Богородиці та 72-ої річниці створення УПА. Цього року молодь матиме змогу взяти участь у тематичному квесті, поспівати на ватрі в центрі міста та допомогти українській армії.

Акція відбудеться у сквері біля ЛОДА.

Пластуни зі Львова зможуть відчути атмосферу 1942 року, дізнатись більше про Українську Повстанську Армію, свято Покрови. Окрім того, матимуть змогу повправлятися в інтелектуальних, пластових та спортивних здібностях. Найкращі команди традиційно будуть нагороджені. Новим для святкування стане ватра, що відбудеться після завершення квесту на площі Ринок біля фонтану Діани. Там пластуни, львів’яни та гості міста зможуть насолодитись атмосферою, поспівати пісень та випити чаю. Організатори запрошують всіх охочих, зокрема й інші громадські організації та молодь міста Львова до вечірнього дійства.

«Святкування події є не лише можливістю взяти участь у квесті та ватрі. Це також нагода вшанувати пам’ять вояків УПА, зустріти друзів, завести нові знайомства та корисно провести свій час. Кошти, які залишаться з внесків учасників, підуть на потреби української армії», – зазначають організатори.

Нагадаємо, що минулого разу святкування Покрови та річниці створення УПА відвідало близько 100 пластунів різного віку. Сподіваємось на ще більшу кількість учасників цьогоріч.

Новости

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: триває ...
Наступна новина: На Львівщині четверо ...

КОМЕНТАРІ