Юній волинянці призначено стипендію імені Тараса Шевченка

Юній волинянці призначено стипендію імені Тараса Шевченка

14.10.14 08:37 0 778
Юній волинянці призначено стипендію імені Тараса Шевченка

Указом Президента України від 3 жовтня 2014 року № 752 стипендії імені Тараса Шевченка за особливі успіхи у вивченні української мови та літератури у 2013/2014 навчальному році призначено десяти учням загальноосвітніх навчальних закладів України. З-поміж них і випускниця навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» № 2 міста Каменя-Каширського Софія Придатко. За високі досягнення у навчанні Софію нагороджено золотою медаллю.

Протягом навчання у старших класах школярка здобула 33 перемоги в районних і 19 – в обласних етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад, отримала нагороди на мовно-літературних конкурсах обласного та всеукраїнського рівнів. Розкритися юному таланту допомогла вчитель української мови та літератури гімназії Сінчук Наталія Григорівна.

У 2014 році, виборовши перше місце у фінальному етапі Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури, отримала одне із найвищих загальнодержавних визнань – стипендію імені Тараса Шевченка. Завдяки високим досягненням у навчанні Софія тричі удостоєна стипендій районної та міської рад, стала лауреатом стипендії голови обласної державної адміністрації.

Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Тернополі міліціонери ...

КОМЕНТАРІ