Прокуратура Волині наполягає на поверненні 30 тис. га земель лісового фонду державі

Прокуратура Волині наполягає на поверненні 30 тис. га земель лісового фонду державі

14.10.14 08:03 0 627
Прокуратурою Волині до Рівненського апеляційного господарського суду подано апеляційну скаргу на рішення господарського суду Волинської області від 23 вересня 2014 року, яким суд відмовив у задоволенні позовної заяви заступника прокурора області в інтересах держави до Ковельського спеціалізованого лісогосподарського приватного акціонерного товариства "Тур" про визнання недійсним та скасування державних актів на право постійного користування землею і повернення з незаконного користування земель лісового фонду загальною площею понад 30 тис. га.

Позаяк вказані державні акти видані Ковельському СЛАП "Тур", правонаступником якого є Ковельське спеціалізоване лісогосподарське ПАТ "Тур", за відсутності виготовленого проекту відведення земельних ділянок та рішення органу місцевого самоврядування про надання їх у користування, прокуратура в суді апеляційної інстанції наполягатиме на поверненні земель, якими товариство користується незаконно, державі.

Нагадаємо, прокуратура Волині минулоріч відстояла в Рівненеському апеляційному суді повернення у володіння держави понад 7 тис. га земель лісового фонду, які Ковельське спеціалізоване лісогосподарське приватне акціонерне товариство «ТУР» в порушення вимог Земельного та Лісового кодексів України також використовувало без правовстановлюючих документів.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ