Для запобігання переохолодження водіїв у зимовий період, на дорогах Волинської області створено місця відстою транспорту

Для запобігання переохолодження водіїв у зимовий період, на дорогах Волинської області створено місця відстою транспорту

14.10.14 12:52 0 653
Для підвищення безпеки громадян в зимовий період, під час ускладнення погодних умов пов’язаних з сильними опадами у вигляді снігу, що можуть спричинити перемети та затори на дорогах державного та місцевого значення, з метою попередження випадків переохолодження людей, управлінням ДСНС України у Волинській області спільно зі Службою автомобільних доріг на території області визначено 33 місця відстою автомобільного транспорту, більшість з яких розміщені в районі підприємств, автозаправочних станцій, готельних комплексів, митних переходів, торгових центрів тощо. Дані місця відображені на картах.

План-схема протидії загрозам і реагування на надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду у Волинській області (автодороги регіонального та місцевого значення), 3938 КБ.

План-схема протидії загрозам і реагування на надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду у Волинській області (автодороги міжнародного та національного значення), 3100 КБ.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Міський голова ...
Наступна новина: Модель реформування ...

КОМЕНТАРІ