Волинська область: державні службовці відпрацювали плани евакуації на випадок надзвичайної ситуації

Волинська область: державні службовці відпрацювали плани евакуації на випадок надзвичайної ситуації

14.10.14 15:46 0 682
10 жовтня працівники Ратнівської райдержадміністрації Волинської області відпрацювали порядок дій на випадок надзвичайної ситуації, що виникла через вибух та пожежу внаслідок військових дій.

Навчання відбувалось під керівництвом перших посадових осіб районної влади.

За легендою навчань, внаслідок бойових дій зруйновано частину зовнішньої стіни котельні та через пошкодження ввідного газопроводу відбувся вибух газу, виникла пожежа і поранено працівника.

В ході навчань перевірено систему і порядок оповіщення керівництва та працівників райдержадміністрації, організацію роботи аварійної і медичної ланки державної установи, відпрацьовано порядок укриття людей у споруді цивільного захисту.

Під час навчань відпрацьовано порядок дій спеціалізованих служб екстреного реагування району щодо проведення аварійно-рятувальних робіт по ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, наданню допомоги потерпілим.

Аналогічні навчання з питань цивільного захисту відбулись того ж дня і на місцевому молокопереробному підприємстві ПрАТ «Ратнівський молокозавод». Керівництво та персонал об’єкту відпрацювали порядок дій з організації та проведення заходів цивільного захисту на випадок надзвичайних ситуацій, пов’язаних з військовими діями, порядок евакуації працівників до захисної споруди.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ