Міліціонери вилучили у волинянина курильну суміш

Міліціонери вилучили у волинянина курильну суміш

14.10.14 13:25 0 674
Під час спілкування із міліціонерами парубок повідомив, що сировину зберігав для власного вжитку.

Отримавши оперативну інформацію про те, що молодик може зберігати наркотичну сировину, оперуповноважений підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Горохівського РВ УМВС України у Волинській області відповідним рапортом поінформував чергову частину райвідділу. Матеріали були належним чином зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень.

Таким чином на місце події відразу вирушила слідчо-оперативна група. У результаті при поверхневому огляді правоохоронці виявили у 19-річного горохівчанина 2 грами подрібненої речовини, зокрема курильну суміш.

– Психотропну речовину вилучили та відправили для проведення експертизи у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області, – розповів начальник відділу БНОН обласного управління міліції Володимир Костанюк. – Відомості про даний факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, тож проводиться слідство за частиною першою статті 309 Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено до трьох років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ігор ЛАПІН: «Сім’я у ...
Наступна новина: Сергій Машковський: «Від ...

КОМЕНТАРІ