Чернівецька область: за останні 3 доби виникло 4 пожежі

Чернівецька область: за останні 3 доби виникло 4 пожежі

14.10.14 08:03 0 588
12 жовтня о 16:16 на спецлінію 101 обласного центру надійшло повідомлення про те, що в квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку по вул. Тисменецькій у Чернівцях виникла пожежа. На момент виникнення пожежі в квартирі нікого не було, тому повідомлення про пожежу надійшло від сусідів, які помітили сильне задимлення. За лічені хвилини на місце події прибули рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини № 1 обласного центру. Через сильне задимлення вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. Впродовж нетривалого часу рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу. Полум’ям знищено холодильник, речі домашнього вжитку. Оперативні дії пожежно-рятувальних підрозділів дозволили врятувати від знищення житловий будинок.

10 жовтня у селі Оршівці Кіцманського району в літній кухні місцевої мешканки сталася пожежа. Рятувальники міста Кіцмань та пожежно-сторожова охорона села Оршівці були направлені за місцем виклику. Першочерговим завданням пожежно-рятувальних підрозділів було недопущення подальшого розповсюдження вогню, адже поруч із літньою кутньою знаходився житловий будинок. Рятувальники локалізували пожежу, не допустивши поширення пожежі. В подальшому небезпеку було ліквідовано. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено перекриття літньої кухні, побутову техніку. Завдяки вчасним діям вогнеборців від знищення вдалося врятувати літню кухню та житловий будинок.

Всього за останні 3 доби у Чернівецькій області сталося 4 пожежі, в ході ліквідації яких пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Чернівецькій області врятували від знищення 3 будівлі. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ