В Чернівецькій області попросила знайомого полагодити мобільний телефон, а натомість залишилась без засобу зв'язку

В Чернівецькій області попросила знайомого полагодити мобільний телефон, а натомість залишилась без засобу зв'язку

14.10.14 11:28 0 685
До Шевченківського райвідділу звернулась 19-річна чернівчанка. Дівчина розповіла правоохоронцям про те, що ще влітку домовилась із своїм знайомим, аби той полагодив її мобільний телефон. Молодик в свою чергу зголосився, але телефон досі не повернув.

За її словами, хлопчина раніше продавав та лагодив мобільні телефони на одному з ринків в місті Чернівцях. Тому дівчина й звернулась до молодика з проханням про ремонт телефону. Хлопець погодився та забрав гаджет. Проте, ані за тиждень, ані за місяць молодик не повернув стільниковий, незважаючи на вимоги дівчини. Пізніше юнак перестав відповідати на дзвінки потерпілої. В результаті чого дівчина була ошукана на суму більше 2 тисяч гривень.

Співробітниками міліції було вжито ряд відповідних заходів та встановлено, що зловмисником є 19-річний мешканець міста Чернівців, раніше судимий. Хлопець неодноразово притягувався до відповідальності за різного роду кримінальні правопорушення, в тому числі й за корисливі та хуліганські дії. Окрім того, правоохоронцям стало відомо, що зловмисник встиг збути телефон, а отримані гроші витратити на свої власні потреби.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: І знову в АТО: хмельницькі ...

КОМЕНТАРІ