Ветерану закарпатської міліції Володимиру Цаньку - 60

Ветерану закарпатської міліції Володимиру Цаньку - 60

14.10.14 12:05 0 795
Ювіляра привітав очільник закарпатської міліції Сергій Шаранич, побажавши йому довгих років життя.

Цими днями відсвяткував славне 60-річчя ветеран закарпатської міліції, полковник у відставці, «легенда» карного розшуку Володимир Цанько.

Володимир Васильович віддав правоохоронній роботі довгі роки свого життя, керував карним розшуком, Ужгородським міськвідділом міліції, був заступником начальника УМВС області. В.Цанько трудиться в обласному відділенні Національного банку і є заступником голови обласної організації ветеранів міліції.

З нагоди свята в гості до ветерана завітав начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Шаранич. Два полковники згадали свою міліцейську молодість, службу у В.Березнянському райвідділі та Ужгородському міськвідділі міліції.

Сергій Олексійович від імені всього колективу правоохоронців, від імені ветеранів і діючих співробітників-розшуківців побажав Володимиру Васильовичу довгих років життя, родинного затишку й нових професійних здобутків.

- Такі люди, як Володимир Цанько, є прикладом офіцера, патріота та міліціонера для всіх нас – діючих співробітників ОВС, - підсумував полковник Сергій Шаранич.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ