Міліціонери Ужгородщини готуються до виборів

Міліціонери Ужгородщини готуються до виборів

14.10.14 13:54 0 795
Працівники Ужгородського райвідділу міліції зосередились на перевірці приміщень всіх виборчих дільниць району задля забезпечення належної охорони бюлетенів під час виборів.

Основними функціями правоохоронців під час виборів є забезпечення громадського порядку, безпека людей та збереження виборчих бюлетенів. Для того, щоб міліціонери змогли в повній мірі виконати свої обов'язки, всі виборчі дільниці повинні знаходитись в належному стані, тобто бути оснащені гратами на вікнах, сигналізацією, сейфами та ще низкою необхідних приладів.

Працівники Ужгородського райвідділу міліції розпочали перевірки всіх дільниць в районі на готовність до проведення виборів. Звичайно ж, поки що не все ідеально, але правоохоронці вказали відповідальним особам на недоліки, які будуть усунені в найкоротший термін, після чого міліціонерами буде проведена повторна перевірка.

- Працівники Ужгородського райвідділу міліції цілком готові до проведення виборів. Ми контролюємо ситуацію. Вже зроблено великий обсяг роботи задля безпечного проведення виборів, тож будемо сподіватися, що на території Ужгородщини вибори пройдуть спокійно, - каже т.в.о. начальника Ужгородського РВ УМВС Олександр Боднарчук.

Також звертаємось до всіх мешканців Ужгородського району з проханням в разі отримання інформації, яка стосується незаконних дій, пов'язаних з виборами, звертатись до Ужгородського РВ УМВС за адресою: Ужгородський район, с. Оноківці, вул. Головна, 55, або за тел. чергової частини (031-2)-63-86-81.

Ганна Дан,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ