В Закарпатській області іршавчани добровільно здають зброю

В Закарпатській області іршавчани добровільно здають зброю

14.10.14 08:02 0 680
Для протидії незаконному розповсюдженню зброї, боєприпасів, спецзасобів і вибухових матеріалів на території Іршавського району, як і по всій Закарпатській області, впродовж жовтня триває місячник добровільної здачі зброї.

До Іршавських правоохоронців звертаються ті, хто вирішив не ризикувати, зберігаючи вдома небезпечні предмети, а зареєструвати зброю на загальноприйнятих підставах.

Для прикладу, житель села Крайня Мартинка добровільно здав під час проведення місячника малокаліберну нарізну гвинтівку, яку він знайшов на горищі підсобного приміщення по місцю проживання.

Дану гвинтівку буде направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області, а далі після висновків експертів її буде зареєстровано.

Заходи добровільної здачі зброї, як повідомив т.в.о.начальника Іршавського РВ УМВС підполковник Мирон Лещишин, будуть тривати до 31 жовтня. З питань добровільної здачі зброї та її реєстрації громадяни можуть звертатись у підрозділ дозвільної системи Іршавського РВ УМВС до капітана міліції Богдана Ороса.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Прикарпатті дозвілля ...
Наступна новина: Прокуратура Волині ...

КОМЕНТАРІ