У Львівській області обласні громадські організації навчаються розвивати інноваційні ідеї

У Львівській області обласні громадські організації навчаються розвивати інноваційні ідеї

14.10.14 08:43 0 625
11 жовтня завершився ексклюзивний триденний курс в рамках навчальної програми для інститутів громадянського суспільства Львівщини «Соціальна інновація – від ідеї до втілення!». Його організаторами виступили Інститут лідерства та управління Українського Католицького Університету і департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської облдержадміністрації.

Метою тренінгу було підвищення спроможності громадських організацій розвивати інноваційні ідеї в рамках своєї діяльності, з метою вирішення соціальних проблем суспільства.

Учасниками курсу стали команди з 2-3 осіб від громадських організацій області. Серед них керівники та особи, які приймають управлінські рішення в діяльності організації – загалом 25 осіб.

Триденне навчання провів викладач та управлінець з 15-річним міжнародним досвідом у сфері стратегії, маркетингу, виведення компаній на міжнародний ринок Жоао Перре Віана. Він розповів про способи соціальних інновацій та звернув основну увагу учасників тренінгу на пошуку нових можливостей за межами власних громадських організацій.

Як наголошують організатори, курс «Соціальна інновація – від ідеї до втілення!» допоможе учасникам досягти найвищої гнучкості у пошуку, визначенні та пристосуванні ідей до умов, в яких працює та чи інша громадська організація (ГО). В результаті це дозволить зрозуміти цілісну картину створення дієвої моделі розвитку інноваційних ідей для конкретної ГО, незалежно від ролі та сфери її діяльності у сучасному суспільстві.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі міліціонери ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ