Студенти Львівщини зможуть навчатися та проходити стажування на підприємствах Вільної землі Тюрінгія (ФРН)

Студенти Львівщини зможуть навчатися та проходити стажування на підприємствах Вільної землі Тюрінгія (ФРН)

14.10.14 16:20 0 729
9-10 жовтня делегація Львівської області з робочим візитом відвідала партнерський регіон Львівщини – Вільну землю Тюрінгія (ФРН).

Делегацію Львівщини представили: начальник управління міжнародного співробітництва ЛОДА Лев Захарчишин, депутат обласної ради Олег Рісний, директор Львівського державного медичного коледжу Марія Шегедин та директор ВПУ ресторанного сервісу і туризму Ганна Балущак.

В рамках візиту відбулась зустріч з Президентом Торгово-промислової палати Тюрінгії Геральдом Грусером, який ознайомив учасників делегації з роботою ТПП Тюрінгії. Під час зустрічі було обговорено хід реалізації проекту щодо стажування студентів львівських коледжів на підприємствах Тюрінгії.

Окрім того, відбулася нарада з керівником Європейського проектного центру Тюрінгії п.Ліліаною Грицишин та керівником відділу пофесійної підготовки ТПП Тюрінгії п.М. Фальбушем про перспективи розширення можливості професійного навчання студентів наших середніх спеціальних закладів та залучення до цього проекту коштів з фондів Євросоюзу.

Також львів'яни відвідали геріатричну клініку Неандерклінік у м.Гарцвальд де поспілкувались з директором клініки п.Мартіною Рьодер та студентами львівського медичного коледжу, яку стажуються у даній клініці.

За результатами візиту було досягнуто домовленості з керівництвом ТПП Тюрінгії та Європейського проектного центру Тюрінгії про розширення співпраці у питаннях стажування і навчання студентів з Львівщини на підприємствах Тюрінгії, визнання дипломів наших навчальних закладів і залучення до цих проектів європейських коштів.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Правоохоронці Волині ...

КОМЕНТАРІ