Львівські правоохоронці затримали двох уболівальників, через яких було зупинено футбольний матч

Львівські правоохоронці затримали двох уболівальників, через яких було зупинено футбольний матч

14.10.14 10:59 0 636
Громадський порядок під час футбольного матчу між збірними України та Македонії навколо стадіону «Арена-Львів» та в місцях скупчення вболівальників забезпечували близько тисячі правоохоронців. Після завершення матчу охоронці стадіону та стюарди передали працівникам міліції двох уболівальників, через хуліганські дії яких відбулась зупинка матчу.

Загалом футбольний поєдинок, який прийшло подивитися близько 35 тисяч глядачів, пройшов з чисельними порушеннями правил поведінки на стадіоні. Деякі фанати запалювали на трибунах фаєра, димові шашки та кидали їх в сторону футбольного поля. У результаті, на 90-тій хвилині, після того як з трибуни у бік воріт македонців полетів фаєр, суддя прийняв рішення зупинити матч на п'ять хвилин.

Стюарди при допомозі охорони стадіону затримали двох фанатів, котрі, ймовірно, кинули запалений фаєр у сторону футбольного поля. Після завершення матчу їх передали у руки працівників міліції.

Затримані були доставлені у Сихівський райвідділ міліції. Під час опитування правоохоронці встановили, що підозрювані – львів'яни , їх вік - 19 та 20 років. Зараз вирішується питання про складення адміністративного протоколу.

За цим фактом складено адміністративні протоколи за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) КУпАП. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від трьох до семи неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ