На Львівщині розшукали водія-втікача, який збив 19-річного юнака

На Львівщині розшукали водія-втікача, який збив 19-річного юнака

14.10.14 08:00 0 667
Розшукати водія-втікача допоміг… уламок від автомобіля, знайдений на місці пригоди. Завдяки такий знахідці працівники Державтоінспекції швидко встановили марку та колір автівки, а згодом – і самого винуватця ДТП.

У суботу близько 11-ї ранку до правоохоронців надійшло повідомлення із Радехівської районної лікарні. Медики розповіли: вчора ввечері у приймальний покій привезли 19-річного юнака із травмами голови, численними синцями та забоями. Хлопець був без тями. Його знайшли край дороги, за кілька кілометрів від села Немилів.

«Бити на сполох» родичі почали, коли юнак не повернувся з роботи додому. На пошуки сина вирушив батько. Розшукав хлопця на сільській дорозі – побитого та без свідомості, тож спершу вирішив, що на юнака напали місцеві хулігани.

Вже вранці, отямившись, хлопець розповів, що потрапив у ДТП. Інформацію про цю подію одразу ж передали правоохоронцям.

На місце, де знайшли юнака, вирушили працівники Державтоінспекції та слідчо-оперативна група. На узбіччі дороги правоохоронці знайшли невеличкі уламки від автомобіля жовтого кольору. Така знахідка суттєво допомогла у пошуку втікача.

Працівники ДАІ одразу ж встановили марку автівки, а також припустили – до вчинення цієї дорожньо-транспортної пригоди може бути причетним хтось із мешканців навколишніх сіл. Невдовзі це припущення підтвердилось.

Того ж дня правоохоронці розшукали порушника. Ним виявився 19-річний житель сусіднього села. На його подвір’ї виявили «Жигулі» жовтого кольору із пошкодженнями, характерними після ДТП. Та й сам утікач вже зізнався у вчиненому та пояснив, що дуже злякався, тому й розвернув автівку та поїхав додому.

Наразі за цим фактом триває розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини автопригоди.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові про "куцого ...
Наступна новина: На Прикарпатті дозвілля ...

КОМЕНТАРІ