Сергій Машковський: «Ми маємо допомагати переселенцям, які не зі своєї волі прибули на територію Житомирської області»

Сергій Машковський: «Ми маємо допомагати переселенцям, які не зі своєї волі прибули на територію Житомирської області»

14.10.14 09:21 0 647
На цьому акцентував увагу голова облдержадміністрації під час засідання оперативного штабу з питань розміщення громадян, які прибувають з тимчасово окупованих територій і районів проведення антитерористичної операції до Житомирської області. За словами Сергія Машковського, допомога переселенцям – це спільна відповідальність усіх посадовців.

Очільник області зазначив: «Ніхто не повинен залишитися осторонь цієї категорії громадян. Якщо на місцях виникають проблеми, ми вирішуватимемо їх спільно».

Про роботу з переселенцями на засіданні звітували представники міст і районів області. Сергій Машковський надав доручення керівництву Коростишівського району створити найближчим часом резерв житла на 50 місць, що дозволить у холодну пору року прийняти громадян зі сходу держави.

У Житомирському районі зараз проводиться робота щодо пошуку додаткових місць у приватному секторі. У місті Бердичеві зарезервовано для переселенців 25 місць у гуртожитках навчальних закладів, а також ведуться переговори із власниками приватних готелів щодо можливого розміщення в їхніх закладах таких громадян. Загалом місто зможе надати прихисток ще 42-м переселенцям.

Голова облдержадміністрації позитивно оцінив досягнення міста Коростеня, оскільки за короткий проміжок часу тут вдалося знайти 25 резервних місць з опаленням, санвузлами та харчоблоками. Сергій Машковський наголосив на тому, що міська влада має додатково забезпечити створення ще 25 місць, де зможуть розселити переселенців.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «У піснях мого народу – ...
Наступна новина: Тернопілля: триває ...

КОМЕНТАРІ