В Житомирській області надзвичайники запобігли знищенню вогнем господарчої будівлі та житла

В Житомирській області надзвичайники запобігли знищенню вогнем господарчої будівлі та житла

14.10.14 08:33 0 669
12 жовтня о 13:05 на пункт зв’язку 27-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Червоноармійськ надійшло повідомлення про загоряння двох копиць сіна у с. Трудове. До служби порятунку «101», побачивши полум’я на власному подвір’ї, зателефонував власник грубих кормів. На допомогу чоловіку кинулися усі сусіди-односельці. Однак впоратися з вогняною стихією їм не вдалося.

Рятувальники, які прибули до місця виклику встановили, що за кілька метрів від осередку загоряння розташовані сарай та житловий будинок. Через сильний вітер вогонь міг будь-якої хвилини перекинутися на них та знищити вщент. Однак завдяки злагодженим діям бійців ДСНС о 13:40 пожежу вдалося локалізувати, а о 16:45 – повністю ліквідувати. Полум’я устигло знищити близько 10 тонн грубих кормів. Загиблих та травмованих не виявлено.

Як вдалося з’ясувати пізніше, біля сіна грався із сірниками малолітній син господаря. Коли мати помітила загоряння, хлопчик кудись зник і його тривалий час шукали. Ймовірно дитина підпалила сіно та, злякавшись покарання, втекла. Остаточна причина займання, а також сума збитку та врятованих матеріальних цінностей наразі встановлюються фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ