Рятувальники ДСНС України доправили 20 тонн продуктів харчування для мешканців Краматорська

Рятувальники ДСНС України доправили 20 тонн продуктів харчування для мешканців Краматорська

14.10.14 08:03 0 642
Рятувальники ДСНС України доправили 20 тонн продуктів харчування для мешканців Краматорська (ВІДЕО)

13 жовтня, жителі Краматорська отримали черговий транш гуманітарної допомоги від рятувальників ДСНС України. Цього разу продукти харчування для жителів Сходу доправили співробітники ГУ ДСНС України у Запорізькій області.

Рятувальники доставили для людей 20 тонн продуктів харчування, а саме: 12,4 тонни гречаної крупи, 6,3 тонни цукру, 1,5 тонни солі та 160 кг. чаю.

Продукти харчування були придбані рятувальниками на кошти, виділені Урядом для забезпечення першочергових потреб людей. Співробітники ГУ ДСНС придбали також ще й товари першої необхідності для жителів східних регіонів, які люди отримають вже цього тижня під час другого траншу гуманітарної допомоги від рятувальників Запоріжжя.

Раніше, рятувальники Полтави та Києва вже доставили до міста СєвєродонецькЛуганської області 45 тонн гуманітарної допомоги: продукти харчування (консерви, печиво, кава, чай, згущене молоко), медичні засоби, електрогенератори, дитячі ковдри та постільну білизну. Ця допомога також була придбана на кошти, виділені Урядом.

Таким чином, рятувальники ДСНС України вже придбали на кошти, виділені з держбюджету, 65 тонн гуманітарної допомоги. Реалізація коштів для закупки та доставки допомоги ще триває.

Нагадаємо, у серпні цього року було прийнято Розпорядження Кабінету Міністрів України № 715-р “ Про виділення коштів на придбання товарів першої необхідності для населення, яке проживає на територіях проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях”, відповідно до якого Державній службі України з надзвичайних ситуацій з держбюджету виділено 10 000 000 млн. грн. для забезпечення першочергових потреб людей.

ВІДЕО ДЛЯ ЗМІ

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ