У Рівненській області здійснив наїзд на пішохода та залишив місце пригоди

У Рівненській області здійснив наїзд на пішохода та залишив місце пригоди

14.10.14 16:30 0 765
Працівники ДАІ Рівненщини оперативно розшукали водія автомобіля, який підозрюється у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди.

12 жовтня, близько 3-ї години ночі, у смт Рокитне, по вулиці 1-го Травня, сталася дорожньо-транспортна пригода. Невстановлений водій автомобіля «ЗАЗ-110308» здійснивши наїзд на пішохода з місця пригоди зник у невідомому напрямку.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, 34-річний житель Рокитнівського району, отримав тілесні ушкодження та каретою швидкої медичної допомоги був госпіталізований у реанімаційне відділення Рокитнівської ЦРЛ.

На розшук автомобіля, який скоїв ДТП, черговим УДАІ УМВС було орієнтовано всі наряди Державтоінспекції, які у цей час несли службу по забезпеченню безпеки дорожнього руху.

− Під час проведення оперативно-розшукових заходів нами було опитано ряд місцевих жителів. Після чого вдалося з'ясувати ймовірне місцезнаходження водія, який підозрюється у скоєнні наїзду на пішохода. І вже за декілька годин нами було знайдено автомобіль «ЗАЗ-110308» у гаражі одного із житлових будинків. Транспортний засіб мав механічні пошкодження, характерні для ДТП, − розповідає начальник ВДАІ з обслуговування Рокитнівського району майор міліції Олександр Соколовський.

Також встановлено і водія, який підозрюється у скоєнні даної автопригоди, це 23-річний житель Рокитнівського району.

Автомобіль працівниками Державтоінспекції було доставлено на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів Рокитнівського РВ УМВС.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Ведеться слідство.

Прес-служба УДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Волині ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ