У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за вихідні

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за вихідні

14.10.14 17:48 0 839
За вихідні до міськрайвідділів міліції Рівненської області надійшло 45 повідомлень про скоєння крадіжок. За 39 фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

— Микола із села Опарипси Радивилівського району повідомив правоохоронців, що вночі невідомі особи пошкодили вхідні двері магазину у цьому ж селі. Міліціонері на місці події встановили, що невідомі особи викрали з магазину гроші в сумі близько 2800 гривень та товарно-матеріальні цінності. Зловмисники проникли у приміщення, пошкодивши навісний замок вхідних дверей. Сума збитку встановлюється.

— У Кузнецовську з автомобіля 33-річного Анатолія в обідню пору на місцевому ринку була викрадена «барсетка», в якій знаходились гроші в сумі близько десять тисяч гривень та два мобільних телефони. Правоохоронці встановлюють особу зловмисника.

— жителька села Іскра Рівненського району повідомила до міліції, що з її підсобного приміщення невідомі особи викрали мопед «Альфа». Зловмисники викрали мопед, підібравши ключ. Збиток встановлюється.

— 29-річна рівнянка повідомила правоохоронців, що у неділю, в другій половині дня, невідома особа викрала з її квартири гроші в сумі близько п'ять тисяч гривень та ноутбук. Зловмисник проник у квартиру, яка розташована на першому поверсі жилого будинку, пошкодивши склопакет вікна. Проводиться перевірка.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Материалы из которых ...

КОМЕНТАРІ