На Житомирщині правоохоронці вилучили наркотики, які зберігалися у… дитячому рюкзаку

На Житомирщині правоохоронці вилучили наркотики, які зберігалися у… дитячому рюкзаку

14.10.14 12:15 0 662
Саме такий сховок вигадав 26-річний житель Андрушівського району, однак правоохоронці викрили його задум та вилучили більше півкілограма конопель.

Під час відпрацювання району міліціонери завітали до оселі жителя с. Антополя, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотичних засобів. За оперативною інформацією, чоловік не покинув свого згубного заняття.

Відтак під час огляду його домогосподарства працівники міліції виявили дитячий рюкзак, вщент заповнений сухими рослинами. Сподіваючись, що його сховок не знайдуть, господар заховав портфель під столом у літній кухні.

- За словами чоловіка, він назбирав рослини серед поля, де вони насіялися самі, та приберіг усе зілля для себе, адже часто «покращує настрій» шляхом його паління, - повідомив начальник Андрушівського РВ УМВС Сергій Бойко. – Всього у нього вилучили близько 600 г нарковмісного зілля.

Усе вилучене було направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС. Нині триває розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує покарання від штрафу до 3 років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Житомирській області,

за повідомленням

Андрушівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Луцьку обласний турнір ...

КОМЕНТАРІ