На часі – втілення євроінтеграційних прагнень українського народу

На часі – втілення євроінтеграційних прагнень українського народу

15.10.14 12:32 0 759
Днями у прямому радіоефірі Хмельницької обласної державної телерадіокомпанії „Поділля-центр”, начальник Відділення Тетяна Бабич обговорила із радіослухачами області проблеми виникнення конфліктів у галузі соціально-трудових відносин та питання забезпечення соціального діалогу у процесі здійснення євроінтеграційних реформ в державі. При цьому, головні акценти її виступу були зосереджені на обговоренні ключових показників розвитку держави та стратегічних індикаторах успіху оприлюдненої Президентом України П.Порошенком програми «Стратегії-2020».

Водночас Т.Бабич зазначила, що на через відомі на увесь світ історичні події які відбуваються в Україні, найактуальнішими залишаються питання подальшого економічного розвитку держави, забезпечення курсу реформ у економічному та суспільно-політичному житті, здійснення діалогу з конфліктуючими сторонами та збереження соціальної стабільності у суспільстві. Вона підкреслила, що досягнення успіху у реалізації задекларованих у програмі «Стратегії-2020» показників розвитку, можливе за умови здійснення першочергових реформ державного управління, децентралізації та оновлення влади, системи судових та правоохоронних органів, національної безпеки та оборони, податків, охорони здоров'я, а також розвитку підприємництва. Наразі, значна увага була приділена висвітленню питань інституціональної спроможності НСПП щодо забезпечення стабільності у сфері соціально-трудових відносин.

Наприкінці радіоефіру Т.Бабич наголосила на необхідності поєднання зусиль усіх сторін соціального діалогу та представників громадянського суспільства у досягненні миру, соціальної злагоди та спокою у державі, а також відповіла на чисельні запитання радіослухачів щодо їх очікувань від провадження реформ.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ...
Наступна новина: Голова Волинської ...

КОМЕНТАРІ