Чернівецька область: впродовж доби виникло 3 пожежі

Чернівецька область: впродовж доби виникло 3 пожежі

15.10.14 14:14 0 745
13 жовтня о 13 годині 39 хвилин виникла пожежа у селі Ржавинці Заставнівського району в житловому будинку місцевого мешканця. Загорання виникло на горищі будівлі. На ліквідацію пожежі було направлено черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 5 міста Заставна. Дерев’яні конструкції покриття та перекриття сприяли швидкому поширенню вогню. Рятувальники ліквідували пожежу, не допустивши подальшого розповсюдження вогню. В подальшому пожежу було ліквідовано. Вогнем знищено частково покриття житлового будинку, речі домашнього вжитку. Оперативні дії пожежно-рятувальних підрозділів дозволили врятувати від знищення житловий будинок. Пожежа виникла внаслідок короткого замкнення електромережі. Постраждалих немає.

Літня кухня горіла в селі Котелеве Новоселицького району. Рятувальники міста Новоселиця та місцева пожежна команда села Котелеве, які прибули на місце події, ліквідували пожежу. Вогнем знищено покриття літньої кухні, речі домашнього вжитку, пошкоджено перекриття споруди. Загиблих та травмованих внаслідок пожежі немає.

У селі Мала Буда Герцаївського району виникла пожежа в житловому будинку. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не направлялися, оскільки домовласник помітив пожежу на початкових стадіях горіння і за допомогою підручних засобів ліквідував пожежу. Площа пожежа 1 кв.м.. На пожежі ніхто не постраждав.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ