Валерій Зінченко: "Забезпечення належної безпеки та захист конституційних прав громадян - головні завдання міліції Буковини"

Валерій Зінченко: "Забезпечення належної безпеки та захист конституційних прав громадян - головні завдання міліції Буковини"

15.10.14 15:49 0 758
На цьому начальник УМВС України в Чернівецькій області наголосив під час засідання колегії. Також обговорили результати роботи обласного міліцейського відомства за 9 місяців поточного року.

Міністерство внутрішніх справ України дає високу оцінку нашій діяльності, - зазначив Валерій Зінченко. В цілому, впродовж останніх місяців область посідає перші місця в державі. Переконаний, що такий результат ми розцінюємо як стимул для подальшого покращення роботи.

Відзначили також на колегії і найкращі райвідділи міліції: Заставнівський, Кельменецький та Путильський. Якщо говорити загалом, то оперативна обстановка в області залишається контрольованою. За звітній період скоротилася кількість вбивств, хуліганств, підпалів та легких тілесних ушкоджень.

Наразі одним із пріоритетних завдань органів внутрішніх справ Буковини є забезпечення належного правопорядку під час передвиборної кампанії та позачергових виборів народних депутатів України. І ще раз наголошую, що міліція – поза політикою. Нині головне – не допустити порушень виборчого законодавства, особливо підкупу виборців, - підсумував начальник УМВС Валерій Зінченко.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові у Дрогобицькому ...
Наступна новина: На Звягельщині сім'ями ...

КОМЕНТАРІ