На Волині окружні виборчі комісії повністю готові до роботи

На Волині окружні виборчі комісії повністю готові до роботи

15.10.14 10:41 0 685
На Волині проведено збір та узагальнено інформацію щодо готовності до чергових парламентських виборів. Про це доповів керівник апарату ОДА Дмитро Дубняк в ході оперативної наради.

За його словами, окружні виборчі комісії повністю готові до роботи. Питання щодо переміщення ОВК №21 м. Ковеля до більш пристосованого приміщення також майже вирішене.

Всього в області діє 1131 виборча дільниця, з них 1099 - звичайних та 32 - спеціальні.

Згідно вимог ЦВК, дільничні виборчі комісії Горохівського, Ковельського, Любешівського, Маневицького, Ратнівського, Старовижівського, Турійського, Шацького районів, міст Володимир-Волинського та Луцька забезпечені відповідними приміщеннями, транспортом, інвентарем й засобами зв'язку.

Решта ДВК в окремих районах та містах обласного значення поки не доукомплектовані всім необхідним. Зокрема, немає пандусів, виборчих скриньок для голосування, телефонних апаратів, комп'ютерів, сейфів та засобів протипожежної безпеки.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик доручив провести 21 жовтня селекторну нараду, за участю міських та районних голів, а також голів ОВК щодо готовності до чергових парламентських виборів.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Закарпаття: на Мукачівщині ...

КОМЕНТАРІ