Володимир Гунчик: Розподіл земельних ділянок в області повинен проходити максимально відкрито, незалежно для яких цілей і кому вони виділяються

Володимир Гунчик: Розподіл земельних ділянок в області повинен проходити максимально відкрито, незалежно для яких цілей і кому вони виділяються

15.10.14 09:27 0 760
Розподіл земельних ділянок в області повинен проходити максимально відкрито, незалежно для яких цілей і кому вони виділяються. Для того, аби в подальшому уникнути спекуляцій навколо цієї теми, варто у кожному селі, селищі, райцентрі організовувати обговорення у місцевій громаді, доносити людям інформацію про плани, призначення й майбутніх власників чи орендарів землі. На цьому особливо акцентував голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час оперативної наради.

Він дав доручення керівнику апарату ОДА Дмитру Дубняку підготувати листи з відповідними рекомендаціями для управління Держкомзему в області, сільським, селищним, міським головам, а також головам РДА, райрадам та облраді.

Окремо Володимир Гунчик наголосив на необхідності активізації роботи із платниками земельного податку та орендарів землі, які мають заборгованість із цих платежів.

Це питання прискіпливо вивчать на місцях, узагальнять та детально розглянуть на найближчому засіданні колегії облдержадміністрації. «Ніхто не давав права порушувати законодавство і не платити належних податків та зборів до бюджетів», - підкреслив голова облдержадміністрації.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відбудеться ...
Наступна новина: - У громадянського ...

КОМЕНТАРІ