Усі питання, пов’язані із направленням волинських військових у Центр медико-психологічної реабілітації, що від 1 жовтня розпочав свою роботу в області, вирішено

Усі питання, пов’язані із направленням волинських військових у Центр медико-психологічної реабілітації, що від 1 жовтня розпочав свою роботу в області, вирішено

15.10.14 14:30 0 663
Усі питання, пов'язані із направленням волинських військових у Центр медико-психологічної реабілітації, що від 1 жовтня розпочав свою роботу в області, вирішено. Про це поінформував голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час оперативної наради.

Нагадаємо: установа створена на базі обласного госпіталю для інвалідів війни та розрахований на 50 ліжок.

«Раніше з керівництвом обласного військового госпіталю були певні питання щодо узгодження процедури направлення на реабілітацію. Однак порозуміння досягнуто. Механізм направлення пацієнтів військового госпіталю у реабілітаційний центр, а також бійців військових частин за направленням їх командирів – напрацьований», - зазначив голова облдержадміністрації.

Володимир Гунчик також повідомив, що єдина процедура вже розробляється і на рівні Уряду.

Відтак, за словами голови облдержадміністрації, волинські військові матимуть тепер змогу лікуватися і у обласній та міській клінічній лікарнях, якщо виникне потреба у вузькоспеціалізованій допомозі.

«Ми це питання залишаємо під посиленою увагою. Їх вирішення – на контролі, адже від цього залежить психологічне та фізичне здоров'я наших співвітчизників, які захищають східні кордони нашої держави», - акцентував Володимир Гунчик.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ