Турнір «Волинські інтелектуали»

Турнір «Волинські інтелектуали»

15.10.14 16:25 0 810
11-12 жовтня 2014 року у шахово-шашковому клубі «Біла тура» відбувався турнір з шахів. Співорганізаторами заходу стали управління освіти Луцької міської ради та Волинське православне братство тверезості. Турнір пройшов з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта.

З вітальними словами до учасників, переможців та призерів змагання звернулися голова Волинського православного братства тверезості ім. св. прав. Іоанна Кронштадського проієрей Степан Ярема, очільник клубу «Біла тура» Микола Проскуровський та головний спеціаліст кадрово-методичного забезпечення управління освіти Луцької міської ради Іван Дишко.

Усі діти, які брали участь у турнірі, отримали заохочувальні солодкі подарунки, а призери й переможці – цінні призи, грамоти й дипломи від управління освіти Луцької міської ради. Наймолодший учасник турніру Гриньов Євген, який є переселенцем з Донбасу і при цьому активно вливається в інтелектуальне життя Волині, теж одержав диплом. Серед дівчат першість здобула Авагян Гоар. Призові позиції посіли такі учасники:

Серед дітей: Серед дорослих:

Манжос Артем Закордонець Олександр

Гузьо Максим Купира Юрій

Стрілець Юрій Іванов Володимир

Дудик Дмитро Комар Валерій

Вакуліч Вадим Забокрицький Олександр

Управління освіти

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ