У Волинській області служби екстреного реагування відпрацювали дії з ліквідації надзвичайних ситуацій на деревообробному підприємстві

У Волинській області служби екстреного реагування відпрацювали дії з ліквідації надзвичайних ситуацій на деревообробному підприємстві

15.10.14 13:12 0 651
У м. Ківерці Волинської області відбулись тренування з питань цивільного захисту та комплексні тактичні навчання служб екстреного реагування на одному з найбільших деревообробних підприємств району.

За ходом навчань спостерігали представники місцевих органів влади та управління ДСНС області.

Після отримання від керівництва об’єкту ввідної навчань - «внаслідок короткого замикання електромережі виникла пожежа у столярному цеху №1 та трапився вибух у газовій котельній сушильної камери, один працівник травмовано», чергові працівники підприємства увімкнули систему оповіщення, повідомили про подію спеціалізовані аварійні служби міста, посадові особи організували евакуацію працівників для запобігання загибелі та травмування людей внаслідок надзвичайної ситуації.

До місця навчань вже за декілька хвилин прибули чергова варта ДПРЧ-6, карета швидкої медичної допомоги, аварійна бригада служби газу, працівники міліції.

Спеціалізовані служби найперші зусилля спрямували на порятунок людини та надання їй медичної допомоги. Для гасіння пожежі у столярному цеху №1 залучалась також добровільна пожежна команда об’єкту.

Всього в навчаннях брали участь 20 співробітників та 6 одиниць техніки служб екстреного реагування міста.

Навчання відбувались відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №443 від 26.06.2013 «Про порядок підготовки до дій за призначенням органів управління та сил цивільного захисту», розпорядження голови Волинської облдержадміністрації від 19.09.2014 року №364 та затвердженого ним План-графіку.

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині відзначили ...
Наступна новина: «Україна соборна»

КОМЕНТАРІ