Волинь: газеті «Віче-інформ» - 75 років!

Волинь: газеті «Віче-інформ» - 75 років!

15.10.14 15:36 0 711
Редакція газети “Віче-інформ” святкує 75-у річницю від дня виходу в світ першого номера видання. Колектив газети з ювілеєм привітали голова облдержадміністрації Володимир Гунчик та Луцький міський голова Микола Романюк.

Вітаючи, Володимир Гунчик зауважив, що є читачем тижневика «Віче-інформ» вже упродовж 30 років. «Газета і тоді, і зараз, має свою напрацьовану роками аудиторію. Це авторитетне видання, яке знають і поважають. І вже у свої 75-ть «Віче-Інформ» набув поважного статусу, досвіду, який об'єднує і каже, читайте і прислухайтеся до мене», - зазначив він.

Голова облдержадміністрації відзначив той факт, що газета має свою думку на події, які відбуваються у суспільно-політичному житті області, незалежно від зміни політиків чи влади, навіть у тих публікаціях, які мають сатиричний зміст.

«Читаючи газету, я насамперед дивлюся чи є критичні статті. Адже, коли є здорова і правильна критика, то є і розуміння того, що треба далі працювати, вирішувати ті чи інші проблеми. Вітаю з ювілеєм та бажаю, аби колектив «Віче-інформу» з честю підтримував й надалі такий високий рейтинг. В інформаційному просторі краю тижневик зайняв свою особливу нішу та відіграє значну роль в розвитку і житті нашої волинської громади », - підкреслив він.

Володимир Гунчик передав колективу Вітальну адресу від працівників облдержадміністрації.

Микола Романюк, звертаючись до журналістів, побажав творчого натхнення, нових досягнень та збільшення кількості прихильників. “Нехай вершини журналістської слави зміцнюють ваші основи й несуть до читачів одвічне слово правди, віри та добра”, - зазначив він та вручив подяки Луцької міської ради - редактору відділу Ірині Юзві, літературному редактору Наталії Теребенець, головному бухгалтеру Оксані Яцик та бухгалтеру-касиру Ользі Парадійчук.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі співчуття

КОМЕНТАРІ