У Волинській області володимир Гунчик проінспектував роботу ЦНАПів у Шацьку та Любомлі

У Волинській області володимир Гунчик проінспектував роботу ЦНАПів у Шацьку та Любомлі

15.10.14 15:18 0 681
Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, в рамках робочої поїздки районами області, учора проінспектував роботу Центрів надання адміністративних посл уг в Шацьку та Любомлі.

Зокрема, ЦНАП в Любомльському районі працює у приміщення райдержадміністрації. З початку року там надали 1570 послуг. Упродовж дня звертається в середньому близько 30 людей. Наразі там – два адміністратори.

Шацький ЦНАП нещодавно розміщено в новому приміщенні, де зроблене ний ремонт та умови для роботи адміністраторів. З початку року видано 135 документів дозвільного характеру для суб'єктів господарювання, а з початку жовтня – 80 адмінпослуг.

Нагадаємо: з 1 жовтня 2014 року реєстрація місця проживання та оформлення паспорта здійснюватиметься виключно через регіональні центри з надання адмінпослуг, а з 1 січня - видаватимуть і закордонні паспорти. Також відбуватиметься реєстрація майна і вирішуватимуться земельні питання.

Голова облдержадміністрації поспілкувався з працівниками ЦНАПів, оглянув приміщення, та вчергове наголосив: «Надання послуг через ЦНАПи – це перший етап передачі повноважень від центральних органів влади до місцевого самоврядування. Влада на місцях має показати свою готовність взяти на себе ці повноваження».

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Змінювати свої ...
Наступна новина: Йосиф Ситник: ...

КОМЕНТАРІ