Волинська область: тривають заходи в рамках проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності

Волинська область: тривають заходи в рамках проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності

15.10.14 14:14 0 683
Ківерцівським районним відділом У ДСНС України у Волинській області у жовтні проведено Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності в дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах району.

Під час проведення даних заходів організовано публікацію тексту спільного «Звернення до батьків» через місцеві друковані видання, радіовузли, залізничні та автовокзали, об’єкти з масовим перебуванням людей. Організовано відвідування вихованцями дитячого садка державної пожежно-рятувальної частини №6 міста Ківерці.

У навчальних закладах поновлено інформаційно-довідкові куточки з питань безпеки життєдіяльності. Так, у Ківерцівській експериментальній школі проведено конкурси, вікторини на знання правил безпечної поведінки з питань профілактики невиробничого травматизму, організовано проведення відкритих уроків з питань безпечної життєдіяльності та профілактики травматизму невиробничого характеру, проінструктовано понад 120 учнів даного закладу.

Під час проведення Тижня знань у загальноосвітніх навчальних закладах організовано з дітьми відпрацювання практичних дій в умовах виникнення надзвичайних ситуацій та надання першої медичної допомоги.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині спільні ...
Наступна новина: Чернівецька область: ...

КОМЕНТАРІ