У Волинській області у центрі уваги - підлітки, котрі переступили Закон

У Волинській області у центрі уваги - підлітки, котрі переступили Закон

15.10.14 15:03 0 715
Зусилля підрозділів кримінальної міліції у справах дітей насамперед спрямовані на протидію злочинності у підлітковому середовищі, вжиття заходів із профілактики, забезпечення соціального та правового захисту дітей, які потрапили у конфлікт із законом.

Зважаючи на це, правоохоронці разом із центром соціальних служб та службою у справах дітей райдержадміністрації провели спільну нараду щодо формування практичних шляхів корекції поведінки підлітків, які скоювали кримінальні правопорушення, та усунення причин та умов, які передували учиненню протиправних дій.

Загалом у 2014 році на облік у Маневицький РВ УМВС України у Волинській області постановлено п'ятеро осіб, які переступили Закон та потребують правильного підходу щодо налагодження відносин у сім'ї, між однолітками та суспільством в цілому.

Заслухавши проблемні питання, результатом зустрічі стало алгоритм взаємодії і план заходів первинної профілактики, які будуть проведені індивідуально з кожним неповнолітнім, котрий перебуває на відповідних обліках.

– Такі діти потребують особливої уваги як із боку сім'ї, так і зі сторони школи, – зауважила оперуповноважений КМСД Юлія Очача. – Правоохоронці ж робитимуть усе для того, аби при цьому вони не відчували себе обмеженими, і допомагатимуть їм в обранні правильного життєвого шляху.

Лідія САХАРЧУК,

Маневицький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Тернопільська область: за ...

КОМЕНТАРІ