ДТП на Волині: в автопригодах тілесні ушкодження отримали троє осіб

ДТП на Волині: в автопригодах тілесні ушкодження отримали троє осіб

15.10.14 13:41 0 787
Причинами дорожньо-транспортних пригод стали неуважність і самовпевненість окремих учасників дорожнього руху.

Різкі маневри на проїзній частині дороги, які не враховують дорожньої ситуації, неодноразово стають приводом для ДТП. Одну з таких працівники ДАІ зафіксували близько 2-ї години у місті Володимир-Волинський. Як з'ясували держінспектори, прибувши на місце ДТП, 33-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Мерседес Віто», різко повернув ліворуч і зіткнувся з автомобілем «ІЖ 412» під керуванням жителя Нововолинська. Внаслідок зіткнення автомобілі отримали механічні пошкодження, а пасажирка автомобіля «ІЖ» травмувалася. Потерпілій надали медичну допомогу.

Близько 6-ї години місті Ковель внаслідок зіткнення з автомобілем тілесні ушкодження отримав велосипедист. Місцевий житель зіткнувся з 41-річним велосипедистом, який виїжджав на дорогу з прилеглої території. Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження, госпіталізований у лікарню.

Ще одну дорожньо-транспортну пригоду зафіксували у Луцьку: близько 8-ї години 43-річний житель Рівненської області, керуючи автобусом «I-VAN», не дотримався безпечної дистанції і скоїв зіткнення з автомобілем «Рено Кенго» під керуванням 43-річного лучанина. Внаслідок ДТП пасажир автомобіля «Рено Кенго» отримав тілесні ушкодження, а відтак госпіталізований у Луцьку міську клінічну лікарню.

За фактами автопригод проводиться досудове розслідування.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери ...
Наступна новина: Військова прокуратура ...

КОМЕНТАРІ