Ужгородські міліціонери викрили наркопритон

Ужгородські міліціонери викрили наркопритон

15.10.14 16:37 0 819
Міліціонери припинили злочинну діяльність 40-річної раніше судимої мешканки району. Жінка надавала власне помешкання «любителям ейфорії» для споживання наркотиків, які сама ж і виготовляла.

Нещодавно в ході проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мак» працівники сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Ужгородського міськвідділу міліції вилучили у 40-річної жительки району шприц із небезпечним наркотиком - кодеїном. Виявили жінку пізно ввечері біля однієї з «АЗС» в обласному центрі.

При спілкуванні з правоохоронцями раніше судима жінка розповіла, що наркотичну речовину виготовила у себе вдома й зберігала для власного вживання. За її добровільною згодою та в присутності понятих, міліціонери оглянули помешкання, де вона проживає. В одній з кімнат знаходилися двоє ужгородців – 30-річна подруга жінки та їх 29-річний приятель. Гості правопорушниці саме намагалися отримати «кайф». До слова, господарка та її приятель раніше вже були засуджені за незаконне виготовлення й зберігання наркотичних засобів.

Крім того, в наркопритоні було виявлено й вилучено близько десятка шприців, два з яких були наповнені наркотиком, три пластмасові пляшки з вмістом різної рідини, пігулки й інші речовини, які зловмисниця використовувала для виготовлення наркозілля.

В присутності понятих шприц з наркотичною речовиною, знайдені в будинку предмети було вилучено й направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Згідно висновків фахівців, підозрювана виготовляла небезпечний наркотик – кодеїн.

За утримання наркопритона організаторці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі. Розслідування триває, з'ясовуються всі обставини події. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ