В Закарпатській області рятувальники разом з іншими екстреними службами ліквідовували наслідки терористичного акту

В Закарпатській області рятувальники разом з іншими екстреними службами ліквідовували наслідки терористичного акту

15.10.14 09:40 0 867
Зараз в області, за участі рятувальних підрозділів, проводяться спеціалізовані антитерористичні медико-волонтерські навчання. 14 жовтня, аналогічні відпрацювання пройшли на базі АТП 12144, що у Виноградові.

За тактичним задумом, терористи на території автотранспортного підприємства захопили та підірвали автобус з пасажирами. Служба медицини катастроф організувала роботу лікувального закладу з наданням спеціалізованої медичної допомоги постраждалим, яких доставлено із зони ураження внаслідок терористичного акту. Ліквідацію умовної пожежі та евакуацію потерпілих проводила чергова варта 6-ї державної пожежно-рятувальної частини У ДСНС України у Закарпатській області. Також у навчаннях взяли участь місцеві енергетики, працівники газового господарства та правоохоронні органи.

У ході таких навчань відпрацьовується порядок дій спеціалізованих служб екстреного реагування району щодо проведення аварійно-рятувальних робіт по ліквідації наслідків надзвичайної ситуації та наданню допомоги потерпілим.

Завтра, 15 жовтня, подібні навчання пройдуть на базі Ужгородського водоканалу, де терористи «влаштують» витікання хлору.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині чоловік ...
Наступна новина: Волинь: пам'ятка для ...

КОМЕНТАРІ