Колегія обласного управління міліції співпала зі святом патріотів України

Колегія обласного управління міліції співпала зі святом патріотів України

15.10.14 11:47 0 659
На ній розглянули ряд важливих питань, зокрема було визначено стратегію роботи міліції під час виборів. Очільник правоохоронців краю застеріг міліцію від втягування в політичні розборки.

14 жовтня, відбулася колегія УМВС України в Закарпатській області. Вона співпала з Днем Покрови Божої Матері, який також є днем українського козацтва, а віднедаввна – ще й святом Захисника Вітчизни.

Тож начальник УМВС області Сергій Шаранич передовсім привітав особовий склад закарпатської міліції зі святом Покрови.

На колегії було представлено нових керівників районних відділів міліції. Зокрема, Виноградівський РВ УМВС очолив Анатолій Шкирта, Іршавський – Мирон Черничко.

Далі очільник обласної міліції охарактеризував криміногенну обстановку в області та роботу міліції з розкриття окремих категорій злочинів, вказав на виявлені недопрацювання в цьому напрямку. Відтак зупинився на майбутніх виборах і підготовці до них міліції.

- Наша основна задача – розгляд усіх без винятку звернень громадян, - наголосив полковник Шаранич. - Особливо якщо вони стосуються виборчого процесу. Я також застерігаю весь особовий склад від втягування у політичне протистояння. За це будемо карати, аж до звільнення з ОВС. Вкотре нагадую: міліція – поза політикою й політичними суперечками. Наше завдання – забезпечення права громадян на вільне волевиявлення під час виборів.

Водночас міліція слідкуватиме за дотриманням виборчого законодавства, зокрема боротиметься зі спробами підкупу виборців.

- Ганебна практика скуповування прихильності виборців різними політиками й політичними силами шляхом надання їм різних матеріальних благ – повинна залишитись в минулому назавжди. Це вимога керівництва держави, зокрема міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова. І це вимога моя, а також громади Закарпаття, до кожного працівника міліції, - наголосив Сергій Шаранич.- Адміністративна та кримінальна відповідальність за такі дії наставатиме неодмінно.

Ситуацію довкола порушень виборчого процесу міліція відслідковуватиме разом із ЗМІ та представниками громадськості.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Луцькі плавці знову перші

КОМЕНТАРІ