Закарпаття: на Мукачівщині внаслідок ДТП постраждали неповнолітні

Закарпаття: на Мукачівщині внаслідок ДТП постраждали неповнолітні

15.10.14 10:43 0 719
П′яний водій «Жигулів» виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з мотоциклом. За кермом останнього перебував 16-річний мешканець села Бобовище, котрий віз пасажирку – неповнолітню односельчанку. Обоє потерпілих підлітків опинилися в лікарні.

Повідомлення про ДТП до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло близько 22-ї години. На місце події прибула слідчо-оперативна група та наряд ДАІ.

Як з`ясували правоохоронці, за кермом автомобіля марки ВАЗ перебував 37-літній водій у стані алкогольного сп`яніння. Рухаючись на автомобілі у напрямку с.Копинівці із с.Бобовище, він виїхав на зустрічну смугу руху. Назустріч автомобілю рухався мотоцикл. Не помітивши двоколісний транспортний засіб, водій автівки здійснив наїзд на нього.

За кермом мотоцикла перебував юнак, а пасажиром була неповнолітня. Обох молодих людей із переломами і незначними забоями госпіталізували до медичного закладу.

За даним фактом слідчим міськвідділу відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Триває досудове розслідування.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Жителі Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ