В Закарпатській області мукачівські державтоінспектори розповідають дітям про правила дорожнього руху  (+фото)

В Закарпатській області мукачівські державтоінспектори розповідають дітям про правила дорожнього руху (+фото)

15.10.14 12:53 0 939
Аби звести до мінімуму ризик дитячого дорожнього травматизму та нагадати дітям про дотримання ПДР, державтоінспектори завітали до Мукачівської гімназії.



Учні 2-Б класу з цікавістю зустріли правоохоронців. Під час уроку діти брали активну участь у бесіді, доводячи тим самим свою обізнаність з правилами безпечної поведінки. Разом з правоохоронцями вони залюбки вивчали елементарні правила поведінки на дорозі. Цікавий роздатковий матеріал та розмальовки з конкретними ситуаціями, що можуть виникнути на дорозі, ілюстрували розповідь інспектора ДАІ.



- Слова людини у формі завжди краще закарбовуються у дитячій пам’яті й мають неабиякий виховний вплив,- зазначає вчитель початкових класів Мукачівської гімназії Інга Шагінова.



Безпека дітей на дорогах – це наша спільна справа, - коментує начальник ВДАІ Мукачівщини Іван Матіко. – Тож нам усім – і батькам, і педагогам, і правоохоронцям – слід об’єднати свої зусилля, аби попередити можливу біду. Про правила поведінки на дорозі слід постійно нагадувати дітлахам, підказувати, як уникнути різних неприємних ситуацій.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області

(за інформацією Євгенії Красилинець, Мукачівський МВ УМВС)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прикарпатські ...
Наступна новина: На Волині відбувся ...

КОМЕНТАРІ