Івано-Франківщина: ЗВЕРНЕННЯ УПРАВЛІННЯ ДСНС В ОБЛАСТІ ДО БАТЬКІВ

Івано-Франківщина: ЗВЕРНЕННЯ УПРАВЛІННЯ ДСНС В ОБЛАСТІ ДО БАТЬКІВ

15.10.14 15:41 0 627
Щорічно в нашій державі складається тривожна ситуація з травмуванням та загибеллю дітей внаслідок нещасних випадків.

Легковажне поводження дітей з вогнем, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки - першопричини сумних та трагічних наслідків. Здебільшого виною цьому – батьківський недогляд.

Кількість смертельних випадків та травмування серед дітей змушує звернутися до кожного громадянина, особливо до батьків.

ЗВЕРНЕННЯ ДО БАТЬКІВ

Легковажне поводження дітей з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки - першопричини сумних та трагічних наслідків. Статистика трагедій свідчить: здебільшого нещастя трапляються тоді, коли діти залишаються вдома самі, без нагляду дорослих.

Шановні батьки!

Не залишайте дітей без нагляду!

Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією. Виділіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми. Пам'ятайте, ці хвилини вимірюватимуться ціною життя. А щоб неждана мить не стала початком великої біди - потрібно давати дітям чіткі знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Пам'ятайте, що життя ваших дітей залежить лише від вас самих!

Управління ДСНС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі співчуття
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ